Rusta & Matcha – Jobbklar

Rusta och Matcha med oss på Jobbklar

 

Jobbklar arbetar för båda sidor av arbetsmarknaden. Detta gör vi för att vi vill hjälpa arbetssökande att hitta ett stimulerande arbete samtidigt som vi hjälper arbetsgivare att hitta kompetent personal som tillför värde i organisationen.

Vårt mål

Vårt mål är att du ska komma ut i arbete eller studier så snabbt som möjligt, efter dina behov och förutsättningar. Genom att arbeta kvalitativt och skräddarsytt efter just DINA behov uppnår vi en hållbar matchning; du kommer in på en arbetsplats där du kan vara kvar och utvecklas.

Så fungerar Jobbklar

Jobbklar fungerar som en länk mellan folk som söker arbete och företag som ska anställa personal; vi vill hitta rätt personal till våra olika arbetsgivare precis som vi vill hitta rätt jobb för dig.

logga-e1480510863438 (kopia)
EU_flagga_EurSocfond_cmyk-arial_700-238x222

Använd dig av vårt nätverk

Vi har nära kontakter med samarbetsföretag som erbjuder anställningsmöjligheter till våra deltagare – dolda jobb och via kontakter – men vi söker även andra möjliga jobb som kan passa just dig. Genom oss möter tusentals arbetssökande sina nya arbetsgivare varje år.

Vår metod och tre ledstjärnor

Jobbklarmetoden innebär att vi arbetar kvalitativt, efter dina behov och för en hållbar matchning. Vi tittar både på de hårda och mjuka faktorerna för att matcha rätt man/kvinna mot rätt arbetsgivare.

Du får en egen handledare

Hos oss får du en egen handledare som hjälper dig komma ut i arbete, matchar dig mot arbetsmarknaden och inte minst presenterar dig för potentiella arbetsgivare i vårt breda nätverk som består utav både stora, etablerade arbetsgivare men även mindre framväxande företag som är i stort behov av personal. Nedan följer jobbklarmetodens tre ledstjärnor.

1. Kvalitetssäkrade metoder – rätt kandidat på rätt plats

Vi arbetar efter beprövade metoder som vi tror på och framhäver deltagarens styrka. Tillsammans uppnår vi positiva synergier då rätt man eller kvinna kommer på rätt plats.

2. Skräddarsydda lösningar – vi anpassar oss till er

Vår flexibilitet är nödvändig i arbete som handlar om att matcha unika människor med unika företag. För att göra en effektiv matchning skräddarsyr vi lösningar som passar er.

3. Långsiktig kostnadseffektivitet – för en hållbar tillväxt

Rekrytering av en ny person ska tillföra ett värde och inte bara fylla en tom stol. Vi ser till så att företag uppnår en hållbar tillväxt genom en långsiktigt kostnadseffektiv rekrytering där deltagare får bidra till verksamheten.

Våra öppettider i Västerås är:

Slottsgatan 25:
Måndag: 13.00-17.00
Tisdag-Torsdag: 08.00-12.00

Telefonnummer: 021 – 210 66

Språk
Tjänsten kan erbjudas utan tolk på följande språk: Arabiska och Engelska

Branschkunskap
Verksamheten har följande branschkunskap:
Administration, Ekonomi, Juridik, Socialt arbete, Försäljning, inköp, marknadsföring, Transport, Pedagogiskt arbete

ANMÄL INTRESSE GENOM ATT SKICKA MIG ETT MEJL:

Mitt namn är Saleem Aboharash, jag är ansvarig för Rusta och Match på Västeråskontoret. Mejla mig lite info, så tar jag kontakt med dig.

Du mejlar mig på: saleem.aboharash@jobbklar.se

Bifoga följande info (för snabbare hantering):

Namn
Telefonnummer
E-post
Stad
Ditt ärende
Om du är inskriven i Arbetsförmedlingen eller ej

Rusta & Matcha hittar du i Västerås:

Västerås

Adress: Slottsgatan 25
722 11 Västerås
Kontaktperson: Saleem Aboharash
Telefon: 0725 – 32 46 51
Email: saleem.aboharash@jobbklar.se
KA nummer: 10067765