Rekrytera personal

HITTA NÅGON SOM PASSAR IN HOS ER

Är du i behov av kvalificerad arbetskraft och vill rekrytera in en medarbetare direkt till din verksamhet? Vi erbjuder en helhetslösning och hittar lämpliga kandidater utifrån era behov. Målet är alltid rätt man på rätt plats.

Läs mer…

Hyr konsult

SPETSKOMPETENS PÅ UPPDRAG

Vår uthyrningsverksamhet erbjuder företagare en kostnadseffektiv lösning vid hög beläggning. Att hyra personal kan minska dina risker och göra din verksamhet konkurrenskraftig. Om efterfrågan på era varor och tjänster minskar undviker ni höga personalkostnader.

Läs mer…

Jobbprojekt

KOSTNADSFRI HELHETSLÖSNING

Jobbprojekt genom Jobbklar fungerar så att vi hjälper kommunens deltagare att få jobb samtidigt som vi hjälper tillväxtföretag inom alla branscher att växa. Om ni har ett rekryteringsbehov bygger vi ett jobbprojekt med er där vi gör en komplett rekryteringslösning kostnadsfritt.

Läs mer…

 

Annonsera själv

PUBLICERA JOBBANNONS PÅ JOBBKLAR.SE

Du kan lägga upp en annons på vår hemsida direkt genom att fylla i ett formulär via denna sidan. Annonsen skickas till oss på Jobbklar som kontaktar dig innan publicering. Du får en egen rekryteringskonsult som säkerställer att du får rätt kandidater utefter dina förutsättningar.

Läs mer…