Rekrytera personal

Är du i behov av kvalificerad arbetskraft och vill rekrytera in en medarbetare direkt till din verksamhet? Vi erbjuder en helhetslösning och hittar lämpliga kandidater utifrån era behov. Målet är alltid rätt man på rätt plats.

Jobbklar säkerställer att ni erbjuds lämpliga kandidater genom kvalitetssäkrade metoder. Vi kan både erbjuda snabba lösningar från vår omfattande CV databas eller ett urval av kandidater genom att vi går ut med annons för er räkning. Ni slipper gå igenom hundratals ansökningar – vi gör det åt er. Jobbklars personalkonsulter träffar kandidaterna i en initial intervju för att säkerställa kvalité i ert urval. Antalet kandidater skalas sedan ner till ett lämpligt antal som ni kan välja mellan.

 

Processen vid rekrytering:

Jobbprojekt

– Vi växer tillsammans

Jobbprojekt genom Jobbklar fungerar så att vi hjälper medborgare inom din stad/ kommun att få jobb samtidigt som vi hjälper tillväxtföretag inom alla branscher att växa. Om ni har ett rekryteringsbehov bygger vi ett jobbprojekt med er där vi gör en komplett rekryteringslösning kostnadsfritt.

Målet med projektet är att vi ska göra en kvalitativ och skräddarsydd rekrytering för er som är långsiktigt kostnadseffektiv. Vi vill växa tillsammans med er och för att göra detta gör vi djupgående kvalitativ undersökning både med er och potentiella kandidater. Genom att genomföra SWOT analys och ett effektivt matchningsarbete minimerar vi de risker som tillkommer med en rekrytering.

Hyr konsult

Vår uthyrningsverksamhet erbjuder företag och kommuner en kostnadseffektiv lösning vid hög beläggning.

Vi erbjuder flexibla och snabba lösningar med spetskompetens inom bl.a. utbildade socionomer, administrativa tjänster och ekonomer.Skicka ett mail redan idag till info@jobbklar.se för offert!

Utbildningar inom lokalvård

Vi erbjuder allt ifrån kortare punktinsatser till heltäckande SRY inom städ- och servicebranschen som uppfyller myndigheternas krav vid upphandlingar. Bland dagens kunder finns bl.a. kommuner, myndigheter och privata företag.

Kontakta vår certifierad SRY utbildare Sussi Brandell sussi.brandell@jobbklar.se för mer information och offert!