Historia och nutid

Jobbklar är verksamt på den svenska arbetsmarknaden och skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande, lösningar som är kostnadseffektiva på sikt. Visionen är att genom effektiv matchning bli den naturliga länken mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Företaget grundades till följd av avsaknaden av en kvalitativ aktör på arbetsmarknaden. Två statligt anställda arbetsförmedlare uppmärksammade detta och såg möjligheterna i att utveckla ett koncept som förbättrade tjänsten i förhållande till befintliga aktörer. Tillsammans med företagare med ett brett kontaktnät av arbetsgivare sammanfogades detta till Jobbklar Sverige AB.

Idag har Jobbklar ett unikt koncept och företagets konsulter är experter på den lokala och nationella arbetsmarknaden. Vi erbjuder rekrytering, bemanning, omställning och coachning. På så sätt levererar vi helhetslösningar inom arbetsmarknad och är er självklara länk mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Vi är arbetsmarknadsexperter som sammanför rätt person med rätt arbetsgivare genom att erbjuda kvalitativa rekryteringar som ska hålla på lång sikt och vara anpassade till era behov.

Vi är bra på att se vad som faktiskt behövs hos en arbetsgivare och erbjuda den bästa kandidaten utifrån budget, en kandidat som vill jobba, tillföra värde och passar just hos er.

Vi kan hjälpa ert företag att uppnå en hållbar och ihållande tillväxt genom strategiska och kvalitativa rekryteringar i olika former, skräddarsydda efter er verksamhet.

Vi anställer löpande, men vi tar även emot spontana ansökningar. Ansök om interna jobb hos Jobbklar!

Kvalitetssäkrade metoder

RÄTT KANDIDAT PÅ RÄTT PLATS
Vi arbetar efter beprövade metoder som vi tror på och låter er göra det ni är bra på. Tillsammans uppnår vi positiva synergier då rätt man eller kvinna kommer på rätt plats.

Skräddarsydda lösningar

VI ANPASSAR OSS TILL ER
Vår flexibilitet är nödvändig i arbete som handlar om att matcha unika människor med unika företag. För att göra en effektiv matchning skräddarsyr vi lösningar som passar er.

Långsiktig kostnadseffektivitet

FÖR EN HÅLLBAR TILLVÄXT
Rekrytering av en ny person ska tillföra ett värde och inte bara fylla en tom stol. Vi ser till så att ni uppnår en hållbar tillväxt genom en långsiktigt kostnadseffektiv rekrytering.