Jobbcoachning – Sollentuna kommun

Jobbcoachning hos Jobbklar via Sollentuna kommun är en insats för dig som är folkbokförd i Sollentuna kommun och söker arbete, vill göra en förändring i karriären eller vill vidareutbilda dig. För att få ta del av denna insats behöver du komma i kontakt med Arbetsmarknadsenheten hos Sollentuna kommun. 

Jobbklar har sedan starten 2013 arbetat med att matcha, stötta och vägleda arbetssökande ut på arbetsmarknaden och finns idag på flera orter i landet. Vi vet hur det är att stå utanför och drivs av viljan till att vara med och medverka till att våra kandidater kommer in på arbetsmarknaden.   

Din jobbcoach kommer tillsammans med dig ta fram en plan för hur du ska nå dina mål, arbete eller utbildning. Vi erbjuder individuellt anpassade aktiviteter och professionell jobbcoaching för att du snabbt ska komma ut i arbete/studier. Vi arbetar på båda sidor av arbetsmarknaden och vill stötta arbetssökande att hitta ett stimulerande arbete samtidigt som vi hjälper arbetsgivare hitta kompetent personal.  

Vi på Jobbklar fokuserar på dina behov och önskemål. Våra jobbcoacher och studievägledare hjälper intresserade kandidater att hitta och söka givande utbildningar. Med hjälp av vår kunniga och engagerade personal får du svar på allt som berör ditt studie- och yrkesval.  

Vi har ett stort kontaktnät av företag som vänder sig till oss när de söker personal och vi arbetar dagligen med att utöka vårt nätverk av företag utifrån våra kandidaters kompetenser. Merparten av dessa tjänster når aldrig ut till offentligheten utan är exklusiva för våra kandidater – du blir inte en i mängden utan i stället en av få som arbetsgivaren träffar.  

Chanserna till arbete är störst hos Jobbklar!  

Därför ska du välja Jobbklar:  

  • Du blir aktuell för alla nya jobb som Jobbklar får in  
  • Vi utgår från vad du vill, vad du kan och vad du är bra på  
  • Vi har lång erfarenhet, stor kunskap och kontakter inom olika branscher  
  • Personlig engagerad jobbcoach  
  • Vägledning genom våra duktiga Studie- och yrkesvägledare  
  • Varierat utbud av stimulerande aktiviteter  
  • Vi arbetar långsiktigt och efter beprövade metoder  
     

För att komma i kontakt med Arbetsmarknadsenheten hos Sollentuna kommun kan du kontakta dem på telefonnummer: 08 – 579 226 72 eller e-post amekontakt@sollentuna.se

Anmäl intresse