Taxichaufför, Kristianstad

Sista ansökningsdag: 30 Jun 2023

Var finns jobbet: Kristianstad,Hässleholm

Beskrivning av tjänsten

För kunds räkning söker vi just nu en taxichaufför. Ditt arbete utgår från Kristianstad men du får vara beredd på att en körning kan vara över hela Skåne. Det är olika arbetstider vilket innebär att du även kommer att arbeta kvällar, nätter och helger. Du ska kunna åka med din egen bil till våra garage för att hämta taxi bilen du ska använda i ditt arbete.

Anställningsgrad och -form

Provanställning 6 månader med möjligheter till en tillsvidareanställning. Heltid.

Krav

För att passa in i tjänsten bör du vara social och ge god service, inte bara genom att hjälpa till att ta hand om bagage som kunden har med sig utan även ge ditt engagemang och lyssna på kunden. Det är viktigt att kunna anpassa sig efter situationer, vara flexibel och bemöta kunderna på rätt sätt då ingen kund är den andra lik.

God lokalkännedom inom området för att köra kunden dit kunden vill och såklart närmsta vägen på ett trafiksäkert sätt. Det är också bra att ha en geografisk kännedom för Skåne. Det kan ibland vara stressigt vid vissa tidpunkter på året och även under vissa tider under vanlig arbetsvecka då många människor vill ha körning samtidigt. Det kan även vara stressigt i trafiken som exempel, gatuarbeten, rusningstrafik, andra stop som olyckor m.m. vilket då gäller att du har lugnet att kunna hålla situationen under kontroll, det är du som har ansvar för kundens säkerhet. 

Krav är att du är utbildad och att du har taxiförarlegitimation. 

Är du intresserad av tjänsten?

Kolla igenom kraven och sök tjänsten redan idag. Du kan även kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

Rekryterare

Adam Nilsson – adam.nilsson@jobbklar.se

Summering

Publicerat:

Sista ansökningsdatum:

Ort:

Kristianstad,Hässleholm

Titel:

Taxichaufför, Kristianstad

Ansök till jobb