Stibo – Jobbklar

Stibo

Kreativ originalare/grafisk formgivare till Stibo Complete, Helsingborg

Just nu söker vi en kreativ originalare/grafisk formgivare för tjänst hos Stibo Complete i Helsingborg, ett dynamiskt företag som är en del av Stibo-koncernen, Skandinaviens största tryckerikoncern. Stibo-koncernen består förutom av Stibo Complete av CCI Europe och Stibo Systems. Inom koncernen ingår flera tryckerier i Danmark och i Sverige. Koncernen är danskägd och omsätter över en miljard danska kronor. På det svenska kontoret i Helsingborg, där du kommer vara stationerad, sitter idag 12 medarbetare, allt från prepress/support, kalkyl, projektledning och försäljning. Företaget har även en säljorganisation som utgår från olika platser runt om i Sverige samt eget tryckeri i Katrineholm.

Vi söker dig som har en naturlig formgivningskänsla och kan använda dig av det digitalt. Du kommer arbeta i ett team om 3 st medarbetare där ni tillsammans arbetar med välkända varumärke. Du kommer få grundmaterial som ska produceras och användas till bl.a. reklamutskick, webbmaterial etc. Kundkontakt ingår i tjänsten och projekten är veckobaserade över hela året. Du arbetar under en Art Director som originalare men målet är att du på sikt ska vara en kreatör och grafisk formgivare där du sätter din prägel på producerat material och kan arbeta mer individuellt på sikt. För att trivas i rollen tror vi att du som söker ser service och samarbetsförmåga som naturliga delar i arbetet. Att täcka upp för varandra och se till att kunden får kvalitativt material i tid är en självklarhet för dig.

 

Krav

  • Erfarenheten inom branschen.
  • Du ska ha god kännedom inom Adobes program, framförallt behärska InDesign men även Photoshop och Illustrator. Word och Excel är också program som används.
  • Du ska vara självständig och kunna driva projekt på egen hand samtidigt som du ska tycka om att jobba i team.
  • Klara av stress och arbeta med deadlines.

 

Anställning

Anställning sker utav Stibo Complete i Helsingborg. Företaget är anslutet till kollektivavtal och erbjuder goda villkor. Startdatum för anställning är 1 september 2018.

 

Ansökan

För denna rekrytering samarbetar Stibo Complete uteslutande med Jobbklar Sverige AB. Ansökan görs endast genom att fylla i formulär på följande sida: www.jobbklar.se/stibo

Sök tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval och kan komma att avsluta annonseringen innan sista ansökningsdatum. Frågor gällande tjänsten tar du med:

Edin Salic på Jobbklar. Telefon 0725-324455, email edin.salic@jobbklar.se

Läs mer om vår integritetspolicy