Rusta och matcha Borås

Få personlig vägledning och stöd – Kontakta oss idag!

Varför Jobbklar?

Kontaktnät

Vi har ett stort kontaktnät av företag vilket ökar chansen till jobb.

Handledare

Du får en personlig handledare som följer din resa mot sysselsättning.

Flera språk

Vi har handledare som kan flera olika språk.

Erfarenhet

Vi har arbetat med detta sedan 2013 och har stor kunskap om vilka metoder som fungerar bra.

Varför Jobbklar?

Kontaktnät

Vi har ett stort kontaktnät av företag vilket ökar chansen till jobb.

Handledare

Du får en personlig handledare som följer din resa mot sysselsättning.

Flera språk

Vi har handledare som kan flera olika språk.

Erfarenhet

Vi har arbetat med detta sedan 2013 och har stor kunskap om vilka metoder som fungerar bra.

Rusta och Matcha Borås

Vi ger individanpassat stöd till jobb eller studier

Vi på Jobbklar hjälper dig genom ett individanpassat stöd till jobb eller studier. Som deltagare i rusta och matcha Borås får du den hjälp och stöd du är i behov av för att kunna hitta nytt jobb eller en utbildning som kan leda till ett jobb.

För att ta del av rusta och matcha måste du först få det godkänt av arbetsförmedlingen. När de har godkänt kan du välja oss som din leverantör och vi kan hjälpa dig att nå dina mål. 

Group 9

Är du inskriven hos arbetsförmedlingen?

Group 10

Informera arbetsförmedlingen att ni valt oss som leverantör.

Group 11

Vi får meddelande om att du valt Jobbklar och kontaktar dig.

Bygg din framtid med våra erfarna handledare och starka arbetsmarknadskontakter. 

Jobb eller utbildning? Vi hjälper dig att nå ditt mål.

Jobb eller utbildning

Med oss kommer du snabbt i sysselsättning

Med rusta och matcha Borås är målet att du antingen ska hitta ett arbete eller komma in på en utbildning. Under tiden du tar del av rusta och matcha har du rätt till det stöd du behöver för att komma dit.

Våra handledare har goda kontakter på arbetsmarknaden vilket gör att vi lättare matchar dig med rätt arbetsgivare. Vi arbetar för att du får det stöd och hjälp hos oss som du behöver för att så snabbt som möjligt kunna få sysselsättning i form av jobb eller utbildning.

Vår erfarenhet gör att vi kan hjälpa både arbetssökande och arbetsgivare att hitta en matchning. Under åren har vi hittat beprövade metoder som vi har sett ger bra resultat för våra deltagare. Vårt arbete tillsammans med er bygger på långsiktighet oavsett om du vill hitta ett nytt jobb, byta karriär eller börja studera.

0
Antal personer vi hjälpt sedan starten

Varför ska du välja oss som leverantör?

Jobbklar är en leverantör av rusta och matcha Borås samt i flera andra städer i Sverige. Vi har erfarna handledare som kan hjälpa dig att hitta rätt plats på arbetsmarknaden i form av jobb eller utbildning. Förutom att få en personlig handledare får du även ta del av vår gratis CV-hjälp.

Vi har ett stort kontaktnät av företag som kontaktar oss med tjänster de söker och många av dessa är endast tillgängliga för våra kandidater.

Vår långa erfarenhet har gjort att vi kunnat utarbeta metoder som vi vet fungerar för att få våra deltagare snabbt i sysselsättning.

Välj Jobbklar som din leverantör om du vill öka dina chanser till sysselsättning!

Rusta och matcha hos Jobbklar

Personligt stöd och vägledning

Hos oss på Jobbklar får du en handledare som blir ditt personliga bollplank. Ni kommer tillsammans fram till dina mål samt en plan för hur du ska nå upp till dessa mål. 

Våra handledare har både erfarenhet och god kunskap vilket gör att de vet vad som fungerar bäst för olika individer. Förutom detta har vi som sagt nära samarbete med företag som kontaktar oss när de har nya tjänster ute. Dessa tjänster är inte alltid offentliga utan exklusiva för våra deltagare. 

Vi hjälper dig med att komma fram till vad för slags arbete som skulle passa dig. Detta tar vi tillsammans fram genom samtal om er kompetens, erfarenhet och personlighet. Vi går tillsammans igenom vilken möjlighet du har att ta dig mot dina mål och om det är via jobb eller studier. 

Vi ger dig kostnadsfri hjälp med att skriva ditt CV. 

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång. 

Gratis CV - hjälp

Du som är inskriven hos oss får gratis hjälp med ditt CV

Hur väljer jag Jobbklar som leverantör?

Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret längre ner på sidan alternativt ring eller maila direkt till ditt närmsta kontor för Rusta och matcha Borås så hjälper vi dig att komma igång.  

Vi bokar in en tid för att du ska få träffa din personliga handledare på det kontor som du väljer. 

Vanliga frågor om rusta och matcha

Ja du får själv välja leverantör av rusta och matcha. Vi på jobbklar har lång erfarenhet och goda kontakter på arbetsmarknaden vilket underlättar att matcha dig med ett nytt jobb. Vi kan hjälpa dig med hur du går till väga med att välja oss som leverantör. Kontakta oss så hjälper vi dig. 

För att få delta i rusta och matcha behöver du ha varit arbetssökande under en längre tid. Det är arbetsförmedlingen som tar beslut om du kan få en plats i programmet. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig och se om du uppfyller kraven för att delta i rusta och matcha.

Målet med rusta och matcha är att du ska få sysselsättning i form av arbete eller en utbildning så snart som möjligt. Tanken är därmed inte att rusta och matcha ska bli något långvarigt och därför är det tidsbegränsat till max 1 år.

Nej du kan inte sköta rusta och matcha på distans utan det krävs fysiska möten. Välj därför ett kontor som ligger nära dig. Jobbklar har flera kontor runt om i Sverige. Här kan du hitta det kontor som är närmast dig.

Om du behöver ledigt från ditt program rusta och matcha är det arbetsförmedlingen som kan godkänna detta.

Om du väljer att tacka nej till rusta och matcha kan det påverka din arbetslöshetsersättning. Rusta och matcha är en jättebra tjänst som hjälper dig att komma i sysselsättning. Vi på Jobbklar har hjälpt många kandidater genom åren. Låt oss hjälpa dig med!  

Du kan få ersättning i max 450 dagar via försäkringskassan.

Rusta och matcha för arbetsgivare

Är du en arbetsgivare? Läs mer om hur du kan matcha våra deltagare till din tjänst.

Är du arbetsgivare som vill hitta rätt matchning mellan våra deltagare och er tjänst? I programmet rusta och matcha hjälper vi våra deltagare att hitta rätt jobb som matchar deras kompetens, utbildning och person. Läs mer om hur du som företag kan ta del av våra deltagare för matchning till er tjänst.

Kontakta oss för att komma igång

Börja din väg mot nytt jobb eller studier