Blandningsansvarig

För kunds räkning söker vi en Blandningsansvarig.

 

Arbetsplatsen:

Kunden är ett mindre familjeföretag i Nordvästra Skåne som i snart 100 år utvecklat, tillverkat och tappat upp kemiskt-tekniska produkter och gjort det framgångsrikt. Företagskulturen präglas av en trygg och familjär känsla där företaget tar hand om sina anställda och att alla ställer upp för varandra. Arbetsplatsen består idag av ett litet team som arbetar nära varandra i en platt organisation där vikten av att ha roligt med varandra värderas högt.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att du i det dagliga arbetet blandar olika rengöringsmedel som sedan förs vidare till produktionslinjerna för upptappning. Tillsammans med arbetsledningen säkerställer du att alla ingredienser till de olika blandningarna finns hemma och när behov finns gör du även vissa beställningar. När blandningsprocesserna är över hjälper du till där behov finns i de olika produktionslinjerna och de moment som ingår i dessa.

Du använder en dator obehindrat och har vana av att använda datorn som ett arbetsredskap. Du behärskar engelska språket i tal och skrift då leverantörer av ingredienser ibland har engelska som språk i sina verksamheter. Du dokumenterar ditt arbete för att säkerställa att blandningar blir rätt och tar ansvar för ditt arbete.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 07.00 – 16.00.

Kvalifikationer:

Du har sedan tidigare kemikunskaper och har använt dessa i tidigare yrkesroller. Har du erfarenhet från att ha blandat kem-tekniska produkter är detta mycket meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för kemi och teknik och vill vara med och föra företaget vidare i sin utveckling.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Arbetsplatsen består av ett litet team som arbetat länge med varandra och därför är det viktigt att även de personliga egenskaperna stämmer överens med arbetsplatsen.

Meriterande är om det finns truckkort då företaget har ett större lager som lagerhåller färdiga produkter samt ingredienser på pall men det är absolut inget krav.

B-körkort och egen bil är en fördel då det saknas allmänna kommunikationsmedel som tar dig till arbetsplatsen.

Ansökan:

Du skickar in din ansökan genom att fylla i formulär på denna sidan. Glöm inte bifoga CV i PDF eller word. Vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att ta bort annonsen tidigare när vi hittar rätt kandidat för tjänsten.

För frågor om tjänsten kan du kontakta Mateos Falk: 0725–340 455, mateos.falk@jobbklar.se

Välkommen med din ansökan!