Stibo Complete söker kalkylator

Stibo Complete söker kalkylator

Just nu söker vi en kalkylator för tjänst hos Stibo Complete i Helsingborg, ett dynamiskt företag som är en del av Stibo-koncernen, Skandinaviens största tryckerikoncern. Stibo-koncernen består förutom av Stibo Complete av CCI Europe och Stibo Systems. Inom koncernen ingår flera tryckerier i Danmark och i Sverige. Koncernen är danskägd och omsätter över en miljard danska kronor.

På kontoret i Helsingborg, där du kommer vara stationerad, sitter idag 17 medarbetare, allt från prepress, support, kalkyl, projektledning och försäljning. Företaget har även en säljorganisation som utgår från olika platser runt om i Sverige samt eget tryckeri i Katrineholm och GigantPrint i Norrköping som är ledande inom storformat i Sverige. Företaget är anslutet till kollektivavtal och erbjuder goda villkor. Startdatum för anställning är snarast möjligt.

 

Vi söker dig…

…som är insatt i Prepress/utskjutningar, tryckeritekniker, efterbehandling och gärna också arbetat med upphandlingsformalia. Vi ser helst att du tidigare arbetat med kalkylation inom den grafiska branschen.

Du ska vara självständig och kunna driva projekt på egen hand samtidigt som du ska tycka om att jobba i team. Klara av stress och arbeta med deadlines.

 

Ditt arbete:

Ditt främsta ansvar kommer vara att driva processen för anbud och kalkylation mot offentliga sektorn på svenska marknaden.

 

Arbetsuppgifter:

  • Kalkylera i vårt AX affärssystem och lämna offerter/avropssvar till avtalskunder.
  • Arbeta i upphandlingssystemen TendSign, Proceedo, Mercell, Kommers Annons och e-Avrop.
  • Göra upphandlingsformalia och kalkylation för nya upphandlingar.
  • Kontakta upphandlaren/kunden vid oklarheter.

 

Ansökan

Ansökan görs endast genom att fylla i formuläret på denna sidan. Glöm ej bifoga CV.

Sök tjänsten snarast då vi tillämpar löpande urval och kan komma att avsluta annonseringen innan sista ansökningsdatum. Frågor gällande tjänsten tar du med Edin Salic på Jobbklar. Telefon 0725-324455, email edin.salic@jobbklar.se