För er som är intresserade att vara en del av oss, anställd eller samarbetspartner

Är du intresserad av att arbeta i eller med ett nytänkande och framväxande företag med bra karriärmöjligheter? Drivs du av resultat och motiveras av utmaningar? Vill du framförallt jobba med människor? Om svaret på dessa frågorna är “Absolut!” så kan Jobbklar vara något för dig.

– Du är alltid välkommen att kontakta oss. Om du är intresserad av jobb internt hos oss kan du skicka en ansökan via följande sida: jobbklar.se/internajobb. På vår startsida finns aktuella jobb som vi just nu söker personal till men vi uppskattar även spontanansökningar. När vi hittar en intressant kandidat skapar vi plats för personen. Vår personal är vår största tillgång.

– Är du intresserad av att bygga ett samarbete med oss på Jobbklar är du välkommen att ringa Edin Salic eller Mateos Falk. På kontaktsidan finns våra uppgifter. Vi lyssnar på förslag och utvärderar om det finns positiva synergier för alla parter.

Vårt arbetssätt präglas av kvalitativa och skräddarsydda lösningar som är kostnadseffektiva på lång sikt. Vår metod och företagskultur är något som du får ta del av hos oss. Till höger har vi lagt upp vilka värden vi söker både hos medarbetare och samarbetspartners.

Vad är viktigt för oss

Professionalitet
Initiativ
Regelstyrning
Roligt

Stämmer detta in på dig?

DÅ MÅSTE DU KONTAKTA OSS: