Hamnoperatör i Helsingborg

För kunds räkning söker vi just nu en självgående hamnoperatör/mekaniker. Arbetsgivaren är ett stort och förutseende serviceföretag som utvecklar och säljer hamnrelaterade terminaltjänster i effektiva systemlösningar till stora kunder. Hamnen utvecklas i snabb takt både avseende volymer och affärer.

 

Om tjänsten:

Rollen är knuten till område underhållsverkstad som arbetar med planering och genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll av anläggningarna. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att jobba med såväl förebyggande som avhjälpande åtgärder på våra produktionsanläggningar som i huvudsak består av kranar, transportörer, trummor och växellådor. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med felsökning, utföra reparationer samt montage- och installationsarbeten. Målet för ditt arbete är att öka utrustningens driftsäkerhet och minimera driftstörningar. Du kommer att vara en del i utvecklingen av vårt underhåll med fokus på förbättringsarbete och bidrar genom kunskap och engagemang till målet att vara Europas bästa stuveri. Beredskapstjänstgöring ingår.

 

Din profil:

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med erfarenhet från reparations- och underhållsarbete inom tung industri. Du har kunskaper inom underhållsteknik, maskin, mekanik, transmission, plåt och svets eller motsvarande. Kunskaper i hydraulik är meriterande. Du är en van datoranvändare..

Tjänsten innehåller både självständigt arbete och arbete i grupp. Du behöver därför vara driven och självgående samtidigt som du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Då förutsättningarna snabbt kan ändras behöver du vara flexibel och också ha förmåga att fatta snabba beslut. Du gör gärna det där lilla extra för affären samtidigt som du jobbar på ett säkert sätt.

 

Krav:

B- Körkort och B truckkort är krav för tjänsten. Du måste ha erfarenhet av liknande arbete och kunna kommunicera obehindrat i svenska i tal och skrift (engelska är meriterande)

 

Anställning och ansökan:

Löpande ansökning som görs via formulär på denna sidan, alternativt kan du skicka in CV till edin.salic@jobbklar.se – märk ansökan med “Hamnoperatör” i rubriken. Fast lön enligt avtalet (Transport- Hamnarbetarförbundet). Placeringsort är Helsingborg.