Hamnarbetare

För kunds räkning söker vi nu 2-3 personer som ska arbeta i hamnen i Helsingborg.

Personer som vi söker skall vara självgående, initiativtagande och ha en mycket god social förmåga. Man kommer att jobba i team och samarbeta med våra uppdragsgivare och övriga berörda, man ska genomföra ålagda uppdrag på ett kostnadseffektivt och riktigt sätt så att ställda krav uppfylles. Att känna till och följa skydds-, miljö- och säkerhetsföreskrifter är något som vi sätter stor vikt vid. För att stärka upp organisationen för framtida utmaningar söker vi därför 2-3 personer.

 

Arbetsuppgifter

I hamnen arbetar man huvudsakligen med att lossa och lasta fartyg. Man arbetar även med att hantera gods i magasin och upplag för kunds räkning. Att vara anställd hos kunden innebär ett omväxlande arbete i en miljö med internationella inslag där man kan förväntas utföra alla i hamn förekommande uppgifter beroende på vilken kompetens man har uppnått. Hamnarbetet bemannas av en stolt yrkeskår som genom åren utmanats av allt större krav på kompetens och flexibilitet.

I rollen som hamnarbetare ansvarar du, tillsammans med kollegor och arbetsledare, för en säker och effektiv lossning och lastning av gods till och från fartyg. Du tar tag i problemlösning när behov uppstår och verkar för att föra gruppen framåt med fokus på goda resultat, effektivitet och kundnytta. Du kommer även att arbeta med diverse underhåll av kranar, maskiner och anläggningar. Du bidrar till en god arbetsmiljö.

Vi söker dig som kan hantera maskiner och kranar av olika typer och storlekar samt om du har erfarenhet från hamn eller liknande bransch så är det meriterande. De vanligaste godsslagen vi hanterar i vår hamn är bulkmaterial i fast och flytande form.

 

Kvalifikationer

Du behöver ha goda fysiska förutsättningar för hamnarbete. C-körkort är meriterande och B-körkort är ett krav. Likaså är B-truckkort ett krav (motviktstruck). Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap för truck, hjullastare och kran.

I arbetet kommer du att kommunicera på engelska både internt och med våra kunder. Vidare behöver du vara intresserad av teknik/fordon och gilla att samarbeta och har ett gott bemötande.

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav, Tyska är meriterande.

 

Ansökan och anställning

Du söker jobbet genom att fylla i formulär på denna sidan.

Omgående anställning direkt av kund. Anställningsvillkor enligt hamn- och stuveriarbetarnas kollektivavtal.