Externa jobb

Jobbklar består av arbetsmarknadsexperter som skräddarsyr kvalitativa anställningslösningar till företag och arbetssökande. Vi erbjuder professionellt stöd och professionell matchning av arbetssökande mot arbetsmarknaden samtidigt som vi konsulterar företag vid rekryteringar och löser arbetsgivares behov på bästa sätt.

 

För Humanas räkning söker Jobbklar nu Personliga Assistenter som vill arbeta i Göteborg med omnejd.

 

Om Humana:

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”

 

Om tjänsten:

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie inom personlig assistans. Tjänsten är flexibel och passar utmärkt för dig som arbetar deltid eller enbart vill arbeta extra. Det är även en bra inkörsport för dig som är intresserad av en fast anställning då du som vikarie kommer få träffa flera av våra kunder.

 

Vi söker dig som:

  • Har intresse av vård
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Är punktlig och pålitlig
  • Har intresse av att utvecklas och lära dig nya arbetstekniker

 

Meriterande är:

  • Tidigare erfarenhet inom vård
  • Utbildning inom vård
  • Körkort och egen bil

 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser därför gärna att du har viss social förmåga.

 

Humana erbjuder: 

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Lön:

Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 

Ansökan:

Skicka din ansökan genom formulär på denna sidan