Erfaren Maskintekniker

Om dig:

Vi söker dig som är tekniskt kunnig, har mer än 5 års erfarenhet inom branschen och vill ha ett arbete med stort ansvar. För att klara jobbet måste du vara självgående, klara av fysiskt arbete men samtidigt ha teknisk förståelse. Nödvändigt övertidsarbete förekommer, vilket du inte ska se som ett hinder för ett jobb. Utöver detta är flexibilitet, kundservice och noggrannhet viktiga aspekter som är en självklarhet för dig, framförallt vad det gäller kunder och andra som du samarbetar med inne på området.

Din profil/Krav:

  • Minst 5 års erfarenhet inom branschen
  • Arbetat med Macro M-60 CB Euro 6-maskin
  • Teknisk/mekanisk utbildning
  • Mycket goda datakunskaper

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna handlar främst om att manövrera, underhålla och reparera olika maskiner du arbetar med dagligen. Du kommer främst ha ansvar för Macro M-60 CB Euro 6-maskin som du behärskar obehindrat. Då maskinen ofta behöver ställas in och omprogrammeras ska du även kunna reparera och justera den själv. Regelbundet förebyggande underhållsarbete sker som du själv planerar och ansvarar för att minimera riskerna. Du ser till så att diverse förekommande arbete med en Macro M-60 CB Euro 6-maskin blir utfört med högsta noggrannhet och service till övriga inne på området. På förekommande siter inne på området måste du klara av att utföra uppgifterna under begränsad tid för inte påverkar övrig verksamhet – med högsta säkerhet.

Om arbetsplatsen:

Industrial Maintenance and Solutions i Helsingborg AB är ett av många företag som driver sin verksamhet inne på Industry Park of Sweden i Helsingborg, en av Sveriges största privata hamnområden. Det är en industripark där Industrial Maintenance and Solutions i Helsingborg AB bl.a. ansvarar för att underlätta företagens olika processer.

Ansök:

Ansök genom att fylla i formulär på denna sidan.

ANSÖK