Jobbklars utbildningar har en stark arbetsmarknadskoppling där vi skräddarsyr utbildningar efter arbetsgivares behov.

lagerarbetare

Utbildningar inom lokalvård:

Sussi Brandell är certifierad SRY utbildare. Hon ansvarar för, och levererar, SRY- och andra städutbildningar. Vi erbjuder allt ifrån kortare punktinsatser till heltäckande SRY som uppfyller myndigheternas krav vid upphandlingar. Bland dagens kunder finns bl.a. kommuner, myndigheter och privata företag. Kontakta Sussi för mer information och offert.

IMG_7929-SV

Utbildningar i Stockholm samt yrkeshögskolefrågor:

Dzenana Sahovic ansvarar för samtliga utbildningsfrågor i Stockholmsområdet. Med sin långa erfarenhet inom skolvärlden och med godkänd betygsätt inom yrkeshögskola svarar hon på förfrågningar och eventuella samarbeten inom yrkeshögskolefrågor. Kontakta Dzenana för mer information.

IMG_7890-med-ikoner

Utbildningar inom ramen för Jobbprojekt:

Tillsammans med arbetsgivare med anställningsbehov bygger jobbprojekt i Helsingborgs stad. Kontakta oss för att få info om hur vi bl.a. hjälper försörjningsstödsdeltagare att genomgå truckförarutbildningar, serviceutbildningar, programmeringsintroduktioner etc. inför anställningar.

kompass_jobbklar

Studie- och yrkesvägledning:

Våra studie- och yrkesvägledare hjälper arbetssökande inom ramen för Rusta och matcha att välja rätt väg för att i förlängningen få en fast förankring på arbetsmarknaden. För att ta del av denna tjänst måste du ingå i vårt program Rusta och matcha.